Kedves Érdeklődőnk!
Felhívjuk figyelmét, hogy irodánk és raktárunk október 6-án (pénteken) technikai okok miatt zárva tart.
Őszi készletkisöprés!
Aktuális akcióinkat megtekintheti a www.polibex.hu/akciok oldalon.

Fém tetőfedő anyagok

Trapézlemez

A fém trapézlemezek felhasználása széles körben elterjedt, használható tetőfedő, burkoló anyagként, új, és felújítandó családi házakhoz, ipari csarnokokhoz, állmennyezetekhez, mezőgazdasági épületekhez, garázsok konténerek burkolásához, térelhatároló rendszerekhez, valamint kerítésrendszerek építéséhez is.

 

Cserepeslemez

Az acél és a hagyományos tetőcserép legjobb tulajdonságait egyesíti magában. A megrendelt méretek kívánt hosszban legyártása, a színek nagy választéka és a kiegészítők széles palettája maximálisan kielégíti a vevői igényeket. Kiváló megoldás új építésekhez és felújításokhoz egyaránt. Masszív tetőburkolat, amely könnyű, egyszerűen és gyorsan szerelhető, a hagyományos tetőcseréphez hasonló a formája.

 

Tetőpanel

A korszerű tetőpaneljaink a legkülönbözőbb tetőmegoldásokhoz alkalmazható. Egyszerű és univerzális, ezenfelül több tulajdonsága – például a korcolás magassága, a teljes szélesség és a fedőszélesség, valamint az opcionálisan választható bordázat – tetszés szerint választható és módosítható. A tetszés szerint változtatható paraméterek lehetővé teszik, hogy a panelek egészen különböző stílusú tetőket hozzanak létre – az épület fajtájától és a felhasznált anyagtól függően – kiemelhetik egy épület hagyományos jellegét, vagy korszerű külsőt kölcsönözhetnek neki.