Poliészter lemezek katalógus 2018

Profillemezek 2018-as árlistája

Letölthető árlistánkban megtalálja az üvegszálas poliészter lemezek aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A Polibex Kft. raktáráruházában történő átvétel esetén érvényesek.

Drótkerítések 2018-as árlistája

Letölthető árlistánkban megtalálja a teljes drótkerítés paletta aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A Polibex Kft. raktáráruházában történő átvétel esetén érvényes.

Fóliák 2018-as árlistája

Letölthető árlistánkban megtalálja a mezőgazdasági és építőipari fóliák aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A Polibex Kft. raktáráruházában történő átvétel esetén érvényesek.

Üvegszál erősítésű poliészter lemezek termékismertető katalógusa

Letölthető prospektusunkban a poliészter lemezeinkről és azok tartozékairól talál bővebb információkat. A kiadványból megtudathatja, hogy hogyan építse be a lemezeket szakszerűen, és milyen tartozékokat alkalmazzon a szereléshez. Ezenfelül megismerheti a lemezeken alkalmazott különböző felületkezelési eljárásokat is.

Az ISOTEC hőszigetelő panelek termékismertető katalógusa

A fotókkal gazdagon illusztrált kiadványból átfogó képet kaphat legújabb termékünkről, az ISOTEC hőszigetelő rendszerről. Megismerkedhet a rendszer egyszerűségéből adodó előnyökkel. A kiadványból informálódhat a panelek egyedi, innovatív tulajdonságairól, és hasznos információkat talál a kivitelezésével kapcsolatban.