Felújítás fényszűrő lemezekkel, most még gazdaságosabban


Felújítás fényszűrő lemezekkel, most még gazdaságosabban

Itt a nyár, itt az ideje a házkörüli javításoknak, felújításoknak. Itt a remek lehetőség, hogy a kerti időtöltés központját, a teraszt is felújítsuk.

Mi a terasz egyik legmeghatározóbb felületére, a tetőre ajánlunk remek megoldást. Ha már megkopott, megsárgult a régi műanyag tető, egy tetőfelújítással látványos változást tud elérni. Akár hullám, akár trapézlemez fedés volt korábban rajta, egyszerűen – a visszabontás után - a régi tetőszerkezetre szerelheti az új táblás lemezeket, amelyek már sokkal szebbek, és időtállóbbak lesznek.

Ráadásul ha a leárazott fényszűrő lemezeink közül választ, most még gazdaságosabban újíthatja fel a terasztetőt.

Az 1 m szélességű fényszűrő poliészter lemezeket 15 % árkedvezménnyel vásárolhatja meg a készlet erejéig.

A fényszűrő lemezek dombornyomott felülete prizmaként töri meg a fényt, ezáltal kellemes, szűrt fényt biztosít a tető alatt. Felülete a napsugarakat nem egyenesen engedi át, hanem megtöri azokat. Kiválóan alkalmas erősen napsütötte, déli fekvésű teraszok, előtetők építéséhez. Nézze meg bemutatótermünkben személyesen is.

Válasszon 1 méter széles fényszűrő tábláink közül, és spóroljon meg 15% anyagköltséget.

Sinus táblaméretek
Felújítás fényszűrő lemezekkel, most még gazdaságosabban

*Az ajánlat kizárólag a kifutó méretű (1 m szélességű) táblás fényszűrő lemezekre vonatkozik. A lemezek elérhetőek 2,3,4 m hosszúságban a készlet erejéig. Az ajánlat csak a Polibex Kft. jászárokszállási telephelyén érvényes, kiskereskedelmi vevők részére.Aktuális készletinformációkkal kapcsolatban érdeklődjön információs vonalunkon: 06 20 535 3063.