Isotec hőszigetelő panelek

A hőszigetelő panel

Az Isotec hőszigetelő panelekkel rendkívül gyorsan és gazdaságoson szigetelhető le házunk teteje. A panelekbe épített tetőléc rengeteg munkaidőt és pénzt spórol meg már a kivitelezés során. A vastag poliuretán habréteg pedig csökkenti a külső térrel folytatott hőcserét: télen a hő leadást, nyáron pedig a tető alatti rekkenő hőség kialakulását gátolja.

Az Isotec panalek 38kg/m3 sűrűségű szilárd poliuretán habból készülnek. Poliuretán hab felületét alumínium burok veszi körbe. Az alumínium burok biztosítja a szigetelő lemez vízállóságát. A szigetelő panelekbe egy multifunkcionális erősített, perforált aluzink acélmerevítő található. Ez a merevítő nem csak teherbíróvá teszi a panelt, hanem ellátja a tetőléc funkcióját, biztosítja a tető és szigetelő panel közti szellőzést (mikroventilációt), és az estlegesen behatoló esővizet is könnyedén az ereszcsatornába vezeti.

Tulajdonságai

  • Kiváló hőszigetelési érték az egész épület számára
  • Vízszigetelés a tetőfedő anyag alatt
  • Állandó átszellőzés biztosított a tetőfedőanyag és szigetelés között
  • Ésszerű megoldás a párazárás problémájára
  • A tetőfedő anyag megfelelő, biztonságos felhelyezését teszi lehetővé
  • Egyszerű, gyors szerelés
  • Biztosítja a tető és szigetelő panel közti szellőzést (mikroventilációt)


További részleteket talál az ISOTEC magyarországi oldalán.

Az ISOTEC hőszigetelő panelek termékismertető katalógusa

A fotókkal gazdagon illusztrált kiadványból átfogó képet kaphat legújabb termékünkről, az ISOTEC hőszigetelő rendszerről. Megismerkedhet a rendszer egyszerűségéből adodó előnyökkel. A kiadványból informálódhat a panelek egyedi, innovatív tulajdonságairól, és hasznos információkat talál a kivitelezésével kapcsolatban.