Sávfelülvilágító és bevilágító poliészter lemezek

Ipari igényekre szabva

A Polibex üvegszálerősítésű poliészter lemezek között megtalálja a kifejezetten ipari igényeket figyelembe véve megtervezett bevilágító lemezeket is. Ezek az ipari célú poliészter lemezek megnövelt üvegszál-mennyiséggel és nagy teherbírású profilszerkezettel készülnek, hogy a legszigorúbb terhelési előírásoknak is megfeleljenek. Rendkívül jó időjárásállósága hosszú élettartamot biztosít, a jégeső sem tesz kárt bennük. Mindemellett csekély önsúlyúak, rugalmasak és egyszerűen megmunkálhatóak.

Könnyen kombinálhatóak más európai gyártók azonos profilú fémlemezeivel és szendvicspaneljeivel. A lemezek 6 méteres hossza a gazdaságos kivitelezést eredményez. Kiváló megoldás raktárcsarnokok, gyárépületek, mezőgazdasági épületek természetes megvilágításához. Energiatakarékosabb bármelyik LED világításnál. A lemezek fényáteresztő képessége 80-82%.

Egyszerűen kombinálható

A bevilágító lemezek könnyedén összeilleszthetőek a Polibex nem fényáteresztő lemezekkel, vagy bármelyik európai gyártó szendvicspanelével, fémlemezével.

Kiterjesztett garancia

A fényáteresztő poliészter üvegszálas lemezek közül az ipari bevilágító lemezek az egyik legerősebbek, melyek 7 év jégbiztos garanciával rendelkeznek.

Egyedi igények

A közvetlen gyártói kapcsolat lehetővé teszi az egyedi elvárások teljesítését is. Nagyobb beruházások kivitelezésénél lehetőség van a lemezek egyedi gyártására a csarnokhoz illő színben, méretben. Lehetőség van önkioltó bevonattal vagy öregedésgátló bevonattal is kérni.

Tulajdonságai

 • Üvegszállal erősített
 • Átengedi a napfényt
 • Tartós hosszú éveken át
 • Könnyen vágható, fúrható
 • UV Stabilizátorral ellátott
 • Időjárással szemben ellenálló
 • Nem igényel drága kiegészítőket
 • Kombinálható más tetőfedő anyagokkal

Alkalmazási területei

 • Gyárak, csarnokok bevilágító ablakai
 • Sávfelülvilágítók
 • Oldalfali bevilágító sávok
Profil R183 R404 R579
Súly 1600 g/m2 1600 g/m2 1600 g/m2
Vastagság ~ 1,0 mm ~ 1,0 mm ~ 1,0 mm
Táblaméret 1,06 m x 6 m 1,11 m x 6 m 1,14 m x 6 m
Szín/
Fényáteresztés

Garancia 7 év jég-garancia 7 év jég-garancia 7 év jég-garancia
Kiskereskedelmi bruttó ár 5290 Ft/m2 5290 Ft/m2 5290 Ft/m2
Profil R589 R634 R652
Súly 1650 g/m2 1600 g/m2 1700 g/m2
Vastagság ~ 1,0 mm ~ 1,0 mm ~ 1,0 mm
Táblaméret 1,08 m x 6 m 1,115 m x 6 m 1,05 m x 6 m
Szín/
Fényáteresztés

Garancia 7 év jég-garancia 7 év jég-garancia 7 év jég-garancia
Kiskereskedelmi bruttó ár 5290 Ft/m2 5290 Ft/m2 5290 Ft/m2

Profilképek

R183.png
R404.png
R579.png
R589.png
R634 sávfelülvilágító profil méretek
R652 sávfelülvilágító profil méretek

Profillemezek 2021-as árlistája

Letölthető árlistánkban megtalálja az üvegszálas poliészter lemezek aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A Polibex Kft. raktáráruházában történő átvétel esetén érvényesek.

Üvegszál erősítésű poliészter lemezek termékismertető katalógusa

Letölthető prospektusunkban a poliészter lemezeinkről és azok tartozékairól talál bővebb információkat. A kiadványból megtudathatja, hogy hogyan építse be a lemezeket szakszerűen, és milyen tartozékokat alkalmazzon a szereléshez. Ezenfelül megismerheti a lemezeken alkalmazott különböző felületkezelési eljárásokat is.

Szerelési kisokos

A kiadványból megtudathatja, hogy melyek azok a sarkalatos pontok, amikre a szerelés során feltétlenül figyelni kell, hogy hogyan szerelje fel a lemezeket szakszerűen, és milyen tartozékokat alkalmazzon a szereléshez. Fontos információkat talál benne, a lemezek alátámasztási és átlapolási igényeiről is. Továbbá a dokumentumban leírtak alkalmazása a garanciális ügyintézés egyik alapfeltétele.

Fényszűrő poliészter lemezek prospektus

Fényszűrő poliészter lemezek prospektus

Az egyik legjobb tulajdonságokkal bíró és legújabb termékünk a fényszűrő profillemez ismertető prospektusa. A kiadványból megtudhatja miben más a hagyományos fényáteresztő lemezekhez képest, megismerheti kiemelkedő tulajdonságait és a beépítéshez hasznos tanácsokat találhat benne. Ismerje meg legújabb profillemezeinket!