Profillemezek 2021-as árlistája

Letölthető árlistánkban megtalálja az üvegszálas poliészter lemezek aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A Polibex Kft. raktáráruházában történő átvétel esetén érvényesek.

Drótkerítések 2021-as árlistája

Letölthető árlistánkban megtalálja a teljes drótkerítés paletta aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A Polibex Kft. raktáráruházában történő átvétel esetén érvényes.

Fóliák 2021-as árlistája

Letölthető árlistánkban megtalálja a mezőgazdasági és építőipari fóliák aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A Polibex Kft. raktáráruházában történő átvétel esetén érvényesek.

Üvegszál erősítésű poliészter lemezek termékismertető katalógusa

Letölthető prospektusunkban a poliészter lemezeinkről és azok tartozékairól talál bővebb információkat. A kiadványból megtudathatja, hogy hogyan építse be a lemezeket szakszerűen, és milyen tartozékokat alkalmazzon a szereléshez. Ezenfelül megismerheti a lemezeken alkalmazott különböző felületkezelési eljárásokat is.

Szerelési kisokos

A kiadványból megtudathatja, hogy melyek azok a sarkalatos pontok, amikre a szerelés során feltétlenül figyelni kell, hogy hogyan szerelje fel a lemezeket szakszerűen, és milyen tartozékokat alkalmazzon a szereléshez. Fontos információkat talál benne, a lemezek alátámasztási és átlapolási igényeiről is. Továbbá a dokumentumban leírtak alkalmazása a garanciális ügyintézés egyik alapfeltétele.

Profilok

Profilrajzok listája

Az alábbi dokumentumban megtalálható az összes raktárkészleten lévő lemez profilrajza. A pontos rajzok és paraméterek alapján beazonosíthatja, melyik lemez profil passzol legjobban az Ön igényeihez. Alacsony vagy magas profil, hullámos vagy trapéz minta, a listában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Fényszűrő poliészter lemezek prospektus

Fényszűrő poliészter lemezek prospektus

Az egyik legjobb tulajdonságokkal bíró és legújabb termékünk a fényszűrő profillemez ismertető prospektusa. A kiadványból megtudhatja miben más a hagyományos fényáteresztő lemezekhez képest, megismerheti kiemelkedő tulajdonságait és a beépítéshez hasznos tanácsokat találhat benne. Ismerje meg legújabb profillemezeinket!

Az ISOTEC hőszigetelő panelek termékismertető katalógusa

A fotókkal gazdagon illusztrált kiadványból átfogó képet kaphat legújabb termékünkről, az ISOTEC hőszigetelő rendszerről. Megismerkedhet a rendszer egyszerűségéből adodó előnyökkel. A kiadványból informálódhat a panelek egyedi, innovatív tulajdonságairól, és hasznos információkat talál a kivitelezésével kapcsolatban.