Termékeink

#
Érdekel

Fényáteresztő poliészter lemezek

Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, 5 féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig. Üvegszál erősítésének köszönhetően hosszú éveken át védi és színessé teszi környezetét. Akár otthoni, egyszerű barkács szerszámokkal rövid idő alatt felszerelhető.
#
Érdekel

Nem fényáteresztő poliészter hullámlemezek

Egyszerű és gazdaságos tetőfedő anyag a legkisebb autóbeállóktól a legnagyobb ipari csarnokokig. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az idő vasfogának. Pillekönnyű súlya pedig lehetővé teszi az épületek gyors és könnyű kivitelezését.
#
Érdekel

Íves öntartó poliészter lemezek

Az íves poliészter trapézlemezek erős profilszerkezetének és öntartó tulajdonságának köszönhetően nem igényelnek összetett tartószerkezetet. Emiatt kiváló megoldást nyújt autóbeállók, medencefedések gazdaságos és praktikus kivitelezéséhez. Ezen felül gyakran alkalmazzák ipari, mezőgazdasági csarnokok bevilágító ablakaként is.
#
Érdekel

Sávfelülvilágító poliészter lemezek

Az ipari célú poliészter bevilágító lemezek megnövelt üvegszál-mennyiséggel és nagy teherbírású profilszerkezettel készülnek. Egyszerűen kombinálhatóak más európai gyártók azonos profilú fémlemezeivel és szendvicspaneljeivel. Kiváló megoldás raktárcsarnokok, gyárépületek, mezőgazdasági épületek természetes megvilágításához.
#
Érdekel

Fényáteresztő poliészter síklemezek

A poliészter síklemezek teljes alátámasztással kiválóan alkalmazhatóak külső és belső falak burkolására. Megfelelő alátámasztással alkalmazásuk kibővíthető ajtók, ablakok és függőleges térelválasztó elemek kialakításához, melyeknél a tartósság alapvető fontosságú. Egyszerűen megmunkálható és rendkívül könnyen takarítható.
#
Érdekel

Ipari poliészter lemezek

A poliészter lemezek csúcskategóriája. Időtálló és gazdaságos profillemezek ipari, mezőgazdasági és állattartó csarnokok minőségi kivitelezéséhez. Anyagának köszönhetően nem rozsdásodik, nem korrodálódik, valamint ellenálló az ammóniával, vegyszerekkel szemben. Fényáteresztő lemezekkel kombinálva egyszerre biztosítanak védelmet és megfelelő mennyiségű fényt a csarnokok számára.
#
Érdekel

Isotec hőszigetelő panelek

Az Isotec hőszigetelő panelekkel rendkívül gyorsan és gazdaságoson szigetelhető le házunk teteje. A panelekbe épített tetőléc rengeteg munkaidőt és pénzt spórol meg már a kivitelezés során. A vastag poliuretán habréteg pedig csökkenti a külső térrel folytatott hőcserét: télen a hő leadást, nyáron pedig a tető alatti rekkenő hőség kialakulását gátolja
#
Érdekel

Mezőgazdasági és építőipari fóliák

Az UV-stabilizált sátorfóliák kiváló fényáteresztő képessége, jó időjárás-állósága, nagy rugalmassága és szakítószilárdsága kedvező feltételeket biztosít növények termesztéséhez. A takarófóliák védelmet nyújtanak a por, a nedvesség és az időjárással szemben. Alkalmasak takarmány letakarására és építőanyagok állagmegóvására.
#
Érdekel

Drótkerítések

Gyors és egyszerű telepítésű kerítések. A leggyakrabban használt drótkerítés típustól, a klasszikus négyzetes drótfonattól kezdve a csibehálókon át a vadhálókig. Pénztárcabarát kerítési megoldások lakossági, mezőgazdasági és állattartási célokra.

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?

Hívjon telefonon 8:00-17:00 között vagy adja meg elérhetőségeit, és mi hamarosan visszahívjuk.

Elérhetőségek

Keresse fel az Önhöz legközelebb eső partnerünket, és vásárolja meg náluk termékeinket.

Értékesítési pontok

Látogasson el központi raktáráruhá-zunkba, és nézze meg termékeink teljes választékát személyesen.

Elérhetőségek

Töltse le és böngéssze át katalógusainkat, hogy megismerje termékkínálatunkat.

Letöltések

Hírek, ajánlatok

Merítsen ötletet referenciáinkból!

ISOTEC tetőszigetelés


További információkért látogasson el az Isotec weboldalára